Frank har även detta år tilldelats utmärkelsen ”Healthy Place to Work”. Utmärkelsen tilldelas företag som aktivt arbetar med att förebygga ohälsa i samtliga delar inom företaget.

”Genom att ni hjälper era medarbetare att undvika sjukdomar och förebygga hälsoproblem skapar ni förutsättningar för en frisk och hållbar arbetsplats. Det här är ett arbete som gynnar både era medarbetare, er som företag och samhället i stort. Det tycker vi är värt att uppmärksamma och därför vill vi ge er utmärkelsen Healthy Place to Work.”

Vi på Frank är väldigt stolta över att få denna utmärkelse och vi ser fram emot ett fortsatt arbete som bidrar till en god företagshälsa genom att tillhandahålla en hållbar arbetsplats i alla aspekter.

FRANKGRUPPEN AB
Sankt Göransgatan 63
112 38 Stockholm

info@frankgruppen.se
Tel 010-228 29 00