Tomtbergaskolan, Huddinges äldsta grundskola med delar från 1923, är åter igen fylld med barn efter en omfattande renovering och tillbyggnad. Efter 3,5 år får nu elever och lärare flytta in i skolan igen. När de tar steget in i entrén, som ligger i skarven mellan den nya och gamla delen av Tomtbergaskolan, möts de av en spektakulär ljushall som minst sagt drar ögonen till sig. ”När jag kom in tänkte jag bara: WOW!”, Josefin Tylestam i klass 4A.

”Det har varit otroligt kul att driva detta projekt hela vägen från programhandling till inflyttning och det är såklart extra roligt att eleverna på skolan är nöjda. Jag är också stolt över Franks medarbetare som gjort ett fantastiskt bra jobb med ett stort engagemang.” Magnus Engstrand, VD Frank Projektpartner AB.

Mer om inflyttningen på skolan kan ni läsa om här: https://www.mitti.se/nyheter/nu-ar-barnen-tillbaka-i-tomtbergaskolan/repuki!6ckqVy40HOodRs5Oc8qtw/

För mer information kontakta
Magnus Trange, VD Frankgruppen AB, 070-693 06 60, magnus.trange@frankgruppen.se
Magnus Engstrand, VD Frank Projektpartner AB, 070-662 60 80, magnus.engstrand@frankgruppen.se
För ytterligare information om Frank se http://www.frankgruppen.se

Frankgruppen AB är moderbolag i Frank-koncernen med ca 85 medarbetare verksamma inom projektstyrning av bygg- och fastighetsprojekt i Mälardalsregionen

FRANKGRUPPEN AB
Sankt Göransgatan 63
112 38 Stockholm

info@frankgruppen.se
Tel 010-228 29 00