Frank Eskilstuna AB ska på av uppdrag Hembla AB sköta en hyresgästanpassning och ombyggnad av fastigheten Vaksamheten 8, i centrala Eskilstuna. Uppdraget omfattar de tre nedersta våningsplanen med en lokalarea om totalt cirka 3 000m2. Hembla AB och Viktoria Park AB kommer att nyttja plan 1 och för övriga plan blir det externa hyresgäster. Frank Miljöpartner AB kommer att ansvara för miljöinventeringen.

”Kul med ett uppdrag där kunden själv ska nyttja delar av lokalerna. Vi från Frank Eskilstuna ser det här uppdraget som ett riktigt prestigeuppdrag där kunde valde det bästa teamet för att hantera sin egen lokal.” – Per Thimgren, tf VD Frank Eskilstuna AB

För mer information kontakta
Magnus Trange, VD Frankgruppen AB, 070-693 06 60, magnus.trange@frankgruppen.se
Per Thimgren, tf VD Frank Eskilstuna AB, 070-693 66 70, per.thimgren@frankgruppen.se
För ytterligare information om Frank se http://www.frankgruppen.se

Frankgruppen AB är moderbolag i Frank-koncernen med ca 85 medarbetare verksamma inom projektstyrning av bygg- och fastighetsprojekt i Mälardalsregionen.

 

 

FRANKGRUPPEN AB
Sankt Göransgatan 63
112 38 Stockholm

info@frankgruppen.se
Tel 010-228 29 00