Frank har på uppdrag av Hefab genomfört en verifiering av Miljöbyggnad silver av Hefabs nyproducerade fastighet i Alvik i Stockholm. Verifieringen i Miljöbyggnad är en garanti för att byggnaden som certifierats faktiskt håller vad den lovar. Om du bor, arbetar eller vistas i en Miljöbyggnad kan du vara säker på att byggnaden är bra både för dig och för miljön. Mer information om projektet finns hos Hefab. http://www.hefab.se/projekt/fulufjallet-alviktraneberg/

”Att följa upp ett färdigt projekt efter 3 år är alltid spännande för att se att det verkligen uppfyller krav under driftskedet också, men här var det inga problem och det är två riktigt fina byggnader med bra prestanda.” Helena Larsson, VD Frank Miljöpartner AB

För mer information kontakta
Magnus Trange, VD Frankgruppen AB, 070-693 06 60, magnus.trange@frankgruppen.se
Helena Larsson, VD Frank Miljöpartner AB, 073-355 33 43, helena.larsson@frankgruppen.se
För ytterligare information om Frank se http://www.frankgruppen.se

Frankgruppen AB är moderbolag i Frank-koncernen med ca 85 medarbetare verksamma inom projektstyrning av bygg- och fastighetsprojekt i Mälardalsregionen.

 

 

FRANKGRUPPEN AB
Sankt Göransgatan 63
112 38 Stockholm

info@frankgruppen.se
Tel 010-228 29 00