Frank Miljöpartner har på uppdrag av Backastad och Betonmast Mälardalen fått förtroende att genomföra miljöronder och att kontrollera att inte miljö- eller hälsofarliga material byggs in vid nybyggnaden av Graninge Hus 1 & 2 i Saltsjö-Boo. Projektet ligger intill Ekobergets naturreservat med en fantastisk utsikt över Baggensfjärden och omfattar två flerbostadshus med totalt 42 lägenheter i ett seniorboende inklusive parkeringsgarage och gemensamhetsutrymmen.

”Roligt att vi fått förtroendet att vara med i det här projektet nu när det går i produktion. Just miljöronder är något som blir viktigare och viktigare under produktionen för att vara säker på att det inte byggs in miljö- och hälsofarliga material ” – Helena Larsson, VD Frank Miljöpartner AB

För mer information kontakta
Magnus Trange, VD Frankgruppen AB, 070-693 06 60, magnus.trange@frankgruppen.se
Helena Larsson, VD Frank Miljöpartner AB, 073-355 33 43, helena.larsson@frankgruppen.se
För ytterligare information om Frank se http://www.frankgruppen.se

Frankgruppen AB är moderbolag i Frank-koncernen med ca 80 medarbetare verksamma inom projektstyrning av bygg- och fastighetsprojekt i Mälardalsregionen.

 

 

FRANKGRUPPEN AB
Sankt Göransgatan 63
112 38 Stockholm

info@frankgruppen.se
Tel 010-228 29 00