Jan Blomberg som framgångsrikt leder Frank Eskilstuna AB är deltidssjukskriven sedan en tid och behöver avlastning så att han kan arbeta färre timmar utan att känna att verksamheten blir lidande. Per Thimgren som länge arbetat på Frank i olika ledande roller går därför in som tf VD i Eskilstuna från den 1 september och till dess att Jan är frisk igen. Per arbetar sedan tidigare i Eskilstuna med Hemblas projekt i Årby och känner redan medarbetarna, och tvärtom.

”Det är oerhört bra för vår verksamhet i Eskilstuna när vi nu får en av våra mest erfarna projektledare att leda verksamheten.” – Magnus Trange, VD Frankgruppen AB

”Kul att få en ny utmaning. Jag har tidigare lång erfarenhet som affärschef i Stockholm och det här är ett naturligt steg. Under de senaste år har jag fått arbeta med flera av våra medarbetare i Eskilstuna så jag känner gänget och vet hur duktiga de är.” – Per Thimgren, tf VD Frank Eskilstuna AB

För mer information kontakta
Magnus Trange, VD Frankgruppen AB, 070-693 06 60, magnus.trange@frankgruppen.se
Per Thimgren, tf VD Frank Eskilstuna AB, 070-693 66 70, per.thimgren@frankgruppen.se
För ytterligare information om Frank se http://www.frankgruppen.se

Frankgruppen AB är moderbolag i Frank-koncernen med ca 80 medarbetare verksamma inom projektstyrning av bygg- och fastighetsprojekt i Mälardalsregionen

 

 

FRANKGRUPPEN AB
Sankt Göransgatan 63
112 38 Stockholm

info@frankgruppen.se
Tel 010-228 29 00