Två av de fyra nominerade bidragen i årets byggnad i Sundbyberg har letts av Frank.

Alpha 1 (även kallat Fabriksparken)
Nyproduktion av 153 bostadsrättslägenheter i centrala Sundbyberg. Frank har fått förmånen att leda projektet på uppdrag av Skandia Fastigheter från förstudie till inflyttning. Produktionen är genomförd på totalentreprenad.

Vaktstugan 4
Nyproduktion av 118 hyresrättslägenheter längs Gamla Enköpingsvägen för Wåhlin Fastigheter. Frank har fått förtroendet att leda projektet från systemhandling till inflyttning. Projektet är genomfört som ett CM-projekt.

”Riktigt roligt att Frank har lett hälften av de nominerade projekten i årets byggnad, det tar jag som ett erkännande av vår kunskap och att vi klarar att leverera arkitektoniskt högkvalitativa byggnader. Båda projekten har väldigt fina lägenheter och håller genomgående en bra kvalitet, så de är båda projekt som jag och mina kollegor är stolta över att ha fått arbeta med.” – Magnus Engstrand, VD Frank Projektpartner AB

Länk till Årets byggnad:
https://www.sundbyberg.se/kommun-politik/aktuellt-och-evenemang/nyhetsarkiv/nyheter/2020-05-11-arets-byggnad-i-sundbyberg-2020.html

För mer information kontakta
Magnus Trange, VD Frankgruppen AB, 070-693 06 60, magnus.trange@frankgruppen.se
Magnus Engstrand, VD Frank Projektpartner AB, 070-662 60 80, magnus.engstrand@frankgruppen.se
För ytterligare information om Frank se http://www.frankgruppen.se

Frankgruppen AB är moderbolag i Frank-koncernen med ca 80 medarbetare verksamma inom projektstyrning av bygg- och fastighetsprojekt i Mälardalsregionen

 

 

 

FRANKGRUPPEN AB
Sankt Göransgatan 63
112 38 Stockholm

info@frankgruppen.se
Tel 010-228 29 00