Nästa år kommer Frank att fira 15-årsjubileum. Under de här 15 åren har vi fått träffa många spännande människor hos våra kunder, leverantörer och medarbetare.

År 2014 gjorde vi efter en längre diskussion med ägarna till Frank om vad vi egentligen ville med bolaget en större ledningsförändring. Vi hade en idé, skissade upp en plan och började jobba. Det har varit en ohygglig mängd arbete och en hel del motgångar på vägen. Då är det extra kul och ett tecken på erkännande när vi fick ett brev från Dagens Industri som berättade att vi blivit utsedda till ett av Gasellföretagen i Sverige.  Det är färre än 1% som klarar det målsnöret, så det är ju en kvalitetsstämpel.

Men vi har aldrig haft det som mål. Våra mål har varit att få jobba med roliga och spännande projekt med personer vi tycker om. Det är viktigt för oss och de målen har vi uppnått. På vägen har vi tredubblat omsättningen och fyrdubblat vinsten. En av de häftigaste upplevelserna var nog när vi för första gången omsatte mer än 100 Mkr under ett år.

Nu ser vi fram emot 2020.

För mer information kontakta
Magnus Trange, VD Frankgruppen AB, 070-693 06 60, magnus.trange@frankgruppen.se
Magnus Engstrand, VD Frank Projektpartner AB, 070-662 60 80, magnus.engstrand@frankgruppen.se
För ytterligare information om Frank se http://www.frankgruppen.se

Frankgruppen AB är moderbolag i Frank-koncernen med ca 80 medarbetare verksamma inom projektstyrning av bygg- och fastighetsprojekt i Mälardalsregionen.

FRANKGRUPPEN AB
Sankt Göransgatan 63
112 38 Stockholm

info@frankgruppen.se
Tel 010-228 29 00