Petter Anseklev har 1/9 börjat på Frank som VD för det nystartade bolaget Frank Östergötland AB. Petter bor och verkar i Norrköping och kommer att bygga upp Franks verksamhet runt Norrköping och Linköping. Under uppstartsfasen kommer Petter att utgå från Stockholmskontoret.

Petter har tidigare arbetat i en ledande position hos Ebab och har över 20 års erfarenhet från av projekt- och byggledning. Några av de uppdrag Petter nyligen ansvarat för är nya akutmottagningen på Danderyds sjukhus, flertalet ombyggnader av läkemedelsindustri åt Octopharma samt nyproduktion av 104 lägenheter i Stockholms innerstad åt Tobin Properties. Petter har även lång erfarenhet av affärsutveckling och ledarskapsfrågor.

”Efter att ha jobbat i Stockholm ser jag fram emot att få arbeta på hemmaplan. Jag är väldigt glad för denna möjlighet. Frank är ett välskött bolag som vuxit de senaste åren och har höga ambitioner. Att få starta upp en ny verksamhet med Frank i ryggen känns tryggt och bra. Frank står för mycket av det som är viktigt för mig.” – Petter Anseklev, VD Frank Östergötland AB.

”Efter vår tidigare expansion till Uppsala och Eskilstuna är Norrköping ett naturligt nästa steg. Staden ligger tillräckligt nära våra andra kontor så att vi kan stötta med resurser och kompetens när det behövs.” – Magnus Trange, VD Frankgruppen AB

För mer information kontakta
Magnus Trange, VD Frankgruppen AB, 070-693 06 60, magnus.trange@frankgruppen.se
Petter Anseklev, VD Frank Östergötland AB, 076-790 88 12, petter.anseklev@frankgruppen.se
För ytterligare information om Frank se http://www.frankgruppen.se

Frankgruppen AB är moderbolag i Frank-koncernen med ca 80 medarbetare verksamma inom projektstyrning av bygg- och fastighetsprojekt i Mälardalsregionen.

FRANKGRUPPEN AB
Sankt Göransgatan 63
112 38 Stockholm

info@frankgruppen.se
Tel 010-228 29 00