Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därför en erfaren miljö-/hållbarhetskonsult till kontoret i Stockholm.

Vi erbjuder dig en härlig och utvecklande arbetsmiljö med fantastiska kollegor, du kommer att få arbeta med intressanta projekt och professionella kunder. Egenskaper vi värderar högt är att du har ett driv, engagemang samt en vilja att bidra till gruppen.

Vi söker dig som har arbetat några år som miljökonsult inom fastighetsbranschen. Du ska ha mycket god erfarenhet av miljöcertifieringar så som t.ex. Miljöbyggnad, Miljöbyggnad iDrift, BREEAM-SE, BREEAM In Use, Svanen och du har ett CV och relevanta referenser som styrker detta. Du ska kunna arbeta självständigt och vara noggrann och van att jobba i Word och Excel.

Det är meriterande om du även har utfört miljö-/materialinventeringar eller om du har andra relevanta kvalifikationer.

Du hanterar svenska flytande, både i tal och skrift, då språket används i den dagliga kommunikationen.
 
Om det låter intressant så tveka inte: Kontakta Helena von Grothusen redan idag.
helena.vongrothusen@frankgruppen.se 070-693 05 01

Frankgruppen är en koncern inom bygg- och fastighetsbranschen. På konsultbasis levererar vi utöver miljöstyrning även projektledning, projekteringsledning, byggledning, upphandling, besiktning och andra delar inom projektstyrning i små som stora projekt.
Vi är verksamma i Stockholm och Mälardalen och har kontor på orterna Stockholm, Uppsala, Enköping, Västerås, Eskilstuna och Södertälje.
Vi har projekt inom segmenten bostäder, kontor, samhällsfastigheter, industri, mark och anläggning, handel och säkerhet.

FRANKGRUPPEN AB
Sankt Göransgatan 63
112 38 Stockholm

info@frankgruppen.se
Tel 010-228 29 00