Vi på Frankgruppen fortsätter vår resa till att bli Sveriges bästa företag inom projektstyrning. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och vill nu växa med fler bra personer som brinner för att driva energiprojekt åt våra kunder. Därför söker vi nya medarbetare till Stockholm.

Vi söker dig som har jobbat några år inom bygg eller fastighetsbranschen och som har ett stort intresse för energiprojekt och energioptimering. Du brinner för ny teknik och en aktiv kunddialog, du har hög social kompetens och har lätt för att förstå kundens affär. Du är digitalt nyfiken och trivs bäst med att jobba i team. För dig är ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter stimulerande.
 
Vi ser gärna en avslutad relevant ingenjörsutbildning på högskola eller universitet eller motsvarande erfarenhet införskaffad genom arbetslivserfarenhet. Du hanterar svenska flytande, både i tal och skrift, då språket används i den dagliga kommunikationen.
 
Vi erbjuder dig en härlig och utvecklande arbetsmiljö med fantastiska kollegor, du kommer att få arbeta med intressanta projekt och professionella kunder.
Vårt sätt att arbeta innebär att du som individ har stor möjlighet att påverka din egen utveckling och samtidigt bidra till företagets väg framåt.

Egenskaper vi värderar högt är att du har ett driv, engagemang samt en vilja att bidra till gruppen, du är social och tycker om att träffa människor.
Frank sammanfattar hur vi anser att jobbet görs bäst: uppriktigt, öppet och rakt på sak.

En annan gemensam nämnare för oss är det personliga engagemanget. Vi gillar att träffa folk, helt enkelt. Vi brinner för samarbete och transparens, både i kontakten med våra uppdragsgivare och internt.

Om det låter intressant så tveka inte: Kontakta Helena von Grothusen redan idag.
helena.vongrothusen@frankgruppen.se, 070-693 05 01

Frankgruppen är en koncern inom bygg- och fastighet. På konsultbasis levererar vi projektledning, projekteringsledning, byggledning, upphandling, besiktning och andra delar inom projektstyrning i små som stora projekt.
Vi är verksamma i Stockholm och Mälardalen och har kontor på orterna Stockholm, Uppsala, Enköping, Västerås, Eskilstuna,
och Södertälje. Vi leder projekt inom segmenten bostäder, kontor, samhällsfastigheter, industri, mark och anläggning, handel och säkerhet.

FRANKGRUPPEN AB
Sankt Göransgatan 63
112 38 Stockholm

info@frankgruppen.se
Tel 010-228 29 00