010-228 29 00 info@frankgruppen.se

Vi i Frankgruppen fortsätter vår resa till att bli Sveriges bästa företag inom projektstyrning. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och vill nu växa med fler bra personer inom kompetensområdet projekteringsledning. Vi söker därför nu medarbetare till Stockholm.

Vi erbjuder dig en härlig och utvecklande arbetsmiljö med fantastiska kollegor, du kommer att få arbeta med intressanta projekt och bra professionella kunder. Vårt sätt att arbeta i projekt och med företaget innebär att du som individ har stor möjlighet att påverka din egen utveckling och samtidigt bidra till företagets väg framåt. Egenskaper vi värderar högt är att du har ett driv, engagemang samt en vilja att bidra till gruppen. Noggrannhet och att ha ett öga för detaljer är viktigt.

I rollen som projekteringsledare styr och bevakar du projekteringens alla delar i ett nära samarbete med kund, projektörer samt i vissa fall också entreprenörer. Du har erfarenhet av att leda projekteringsarbete och ett CV och relevanta referenser som styrker detta. Erfarenheten har du skaffat dig genom att jobba med projektering genom rollen som till exempel projekteringsledare, platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör eller annan roll i byggprocessen.

Vi ser gärna en avslutad högskoleingenjörsutbildning inom byggteknik på högskola eller universitet eller liknande. Du hanterar svenska flytande, både i tal och skrift, då språket används i den dagliga kommunikationen.

Om det låter intressant så tveka inte: Kontakta Helena von Grothusen redan idag.
helena.vongrothusen@frankgruppen.se 070-693 05 01

Frankgruppen är en koncern inom bygg- och fastighet. På konsultbasis levererar vi projektledning, projekteringsledning, byggledning, upphandling, besiktning och andra delar inom projektstyrning i små som stora projekt. Vi är verksamma i Stockholm och Mälardalen och har kontor på orterna Stockholm, Uppsala, Enköping, Västerås, Eskilstuna, och Södertälje. Vi leder projekt inom segmenten bostäder, kontor, samhällsfastigheter, industri, mark och anläggning, handel och säkerhet.

FRANKGRUPPEN AB
Sankt Göransgatan 63
112 38 Stockholm

info@frankgruppen.se
Tel 010-228 29 00